POLENRESAN 2013 DEL 2


POLENRESAN 2013 DEL 1

 

FLOWERS / FOREST


ARTONDE MAJ


FJORTONDE MAJ

 
Sommaren närmar sig med stormsteg. Hinner knappt med. Det är exakt en månad kvar till skolavslutningen idag, & exakt en vecka kvar till Polenresan med hela årskurs 9 i min skola. Jag har bara häftiga saker att se fram emot. Idag fick jag reda på en väldigt rolig grej också, som jag kommer vara glad över varenda dag som är kvar av den här terminen. livet levererar helt enkelt!

UNDERBAR DAG

Behöver ju inte säga så mycket om dagen, den har varit helt perfa, sommarvärme!
 
 

SJÄTTE MAJ

Ny vecka, nya tag. Har tagit itu med moppen min idag som inte går som den ska, har lämnat den hos någon som ska fixa den. Nu ska jag fortsätta här med att plugga inför Nationella provet i matte som är imorgon, kämpa, kämpa! 
 

LÖRDAG DEN FJÄRDE MAJ TVÅTUSENTRETTON


FREDAG

.jag. är. trött. och. ska. sova. 
Hej! fin inledning jag skrev, men det är precis så jag känner & ska göra nu. Är totalslut efter veckan, som ändå har rullat förbi hyffsat fort. För övrigt har dagen varit perfekt.
 

ANDRA MAJ

Jag är glad, för det känns som Måndag men det är Torsdag & Fredag imorgon. Idag har varit en riktigt bra dag dessutom, chill lektioner också fick jag sluta vid 13:30 för att läraren var sjuk. Ibland kan jag faktiskt tycka om min skola som är så dålig på att hitta vikarier. Också blev det stan med syster en snabbis. Nu ska jag för en gångs skull försöka gå & lägga mig i hyffsad tid. ha det bäst fina läsare!
 

SVÄRDSJÖSKOLAN 9C 2010-2013


FÖRSTA MAJ

Idag har jag övningskört, jag har solat, jag har umgåtts med en fin vän, träffat farmor. Har hunnit med en hel del idag. Nu ska jag fixa det resterande inför skolan imorgon. ha det bra!