VAD JAG HAR GJORT IDAG.


#4 TOFTAN


#4 GRÖVELSJÖN/SYLEN


JAG KAN INTE MÅ BÄTTRE

 
Sitter i sängen med mammas tröja på mig & lyssnar på musik samtidigt som jag redigerar bilder från Grövelsjön och äter polly. Det förklarar den kassa uppdateringen. Har haft det helt underbart i Grövelsjön. Är alldeles öm i hela kroppen efter allt skoteråkande & slalomåkande & längdskidsåkande. Är även så trött så att jag snart somnar sittandes, Hell yeah!

JAG VILL.

... Ha sommar...
 
... Äta vattenmelon...
 
... Uppleva sommarnätter när det aldrig blir mörkt...
 
... Rida på ängar...
 
... Sola och bada...

DOM KLASSISKA SPEGELBILDERNA


INSPO.


THE WORLD'S MOST BEAUTIFUL / BACK TO 50'S #8


MIN SKÖNHET TILL SYSTER / back to the 50's #9


ALLA HAR SINA DÅLIGA DAGAR

Och idag var det min dåliga dag. Varje fredag brukar jag vara på topp & hur glad som helst. Men idag har allt varit mot mig. Helgens planer gick åt pipsvängen, allt jag har gjort idag blev bara så fel. Det var lika bra att jag stannade hemma ikväll och tog en kväll med familjen, det var ganska skönt faktiskt, måste jag erkänna! Tomorrow will be better!
 

"DET BLIR INTE ROLIGARE ÄN VAD DU GÖR DET TILL."

 

GRATTIS VÄRLDENS SÖTASTE

Lillasyster som blir 5 år idag!


KRÖVELBERGET #2


NEJMEN TJENARE

Det är jag som är Lovisa Johansson som kommer att driva denna blogg. Har bloggat på http://enflickas.devote.se/ i ca 3-4 år. Men jag kände att jag vill börja om på nytt, och verkligen göra någon seriöst av bloggandet. Kommer för det mesta att dela med mig av mina fotografier, fototips, idéer & min överflödiga kreativitet här. Jag är en 15årig tös som bor i kärnan av Dalarna. Har ett brinnande intresse för fotografering, så fort jag har en ledig stund greppar jag tag i kameran och fotar i princip allt möjligt. Gillar alldra mest att fota landskap, för jag älskar naturen och hur fräcka bilderna kan bli av att piffa till dom lite i photoshop.
 
Jag älskar även att läsa böcker och bli inspirerad, ja för jag blir inspirerad av det mesta tex. min omgivning, coola bilder på weheartit, känslan man får i böcker som man sedan kan uttrycka i en bild man tar. Jag har även ett intresse för dans. För något år sedan tävlade jag i disco och dansade även street. Men nu har jag lagt ner discon helt och fokuserar bara på streetdance. Går sista terminen i nian. Och jag är inte alls mogen inför gymnasiet, haha! 
Men jag ska nog gå på Vård och omsorg eller Estet med inriktning i media. Hoppas ni har fått en lite bättre bild av mig nu, vi hörs! 
 

Detta är då jag! (som blondin, är nämligen brunett nu)