DOM SENASTE DAGARNA - INSTAGRAM.


26032013


INSPO.


FALLING

 
Hej på er! Dom senaste två veckorna har det varit sämt uppdatering. Det har varit mycket just nu, med skolan, plugg, kompisar, familjen. Alltså har jag inte haft så mycket tid över till bloggandet. Framöver kommer det bli som vanligt igen. 
 
Idag har jag haft No-nationella prov, och det gick ganska hyfsat ändå. Sen har skoldagen i princip bestått av en massa planeringar hit och dit. Nu ska jag ta och förbreda mig inför morgondagen, då är det nämligen min födelsedag!

GRYM DAG I KLÄPPEN

Kan inte säga så mycket annat än att den här dagen har varit helt underbar. Allt är på topp just nu, livet, skolan, ja allt. Ni får stå ut med lite halvkassa mobilbilder från idag!


EN BRA MÅNDAG

 
Som har bestått av en inte allt för dryg skoldag, samt fotografering med min vän Alice, och nu ska jag ta itu med högen med läxor, go lovisa!

chevrolet #4


DET KOMMER ALLTID VARA OKEJ ATT SAKNA.

Tre fina bilder på min lillasyster som togs igår.

NJUTER.


FRIDAY

 
(Ser nästan ut som att det skulle kunde vara sommar på bilden.)
Solen skiner, fåglarna kvittrar, jag lyssnar på sköna sommarlåtar, det är fredag, jag kan inte klaga!

7 MARS

Idag var en lång, riktigt lång skoldag. Men efter att ha gått 2 km hem från bussen så blev jag på bättre humör, det var helt underbart väder. Också har jag varit in till studion och dansat i någon timme.

Nu sitter jag nyduschad och kollar på Sveriges roligaste klipp, ska snart krypa ner i sängen så jag är riktigt utvilad och taggad för helgen, hell yea!



KORTONSDAG

 
Ja som rubriken lyder så var det kortonsdag för min del, som då innebär att jag slutade vid lunch. Så himla skönt. Tog bussen hem sen när pappa vaknade (han jobbar natt) åkte vi tillbaka till svärdsjö och hälsade på farmor. När vi kom hem tog jag mig en riktig långpromenad, runt hela byn. Grymt härligt i finvädret. Synd bara att det var så blåsigt. Som sagt har jag haft en ganska bra dag, hell yeah! Tycker att det låter "coolare" att svära på engelska, haha!

NEVER A FAILURE, ALWAYS A LESSON.


FJÄRDE MARS

Lite halvdanna bilder som jag tog genom fönstret för någon timme sen.
 
Var ganska okej att gå till skolan idag. Men usch vad jag var ding i huvudet hela dagen. Också hade jag en riktig sån där fuldag, håret var äckligt, hela jag kände mig äcklig. Så nu har jag dragit på mig det skönaste kläderna & satt upp håret i en slarvig knut på huvudet. Ska hoppa in i duschen och sen ta itu med en massa plugg & sen mysa ner mig framför en bra film, det lät bra, eller hur?