DET KRÄVS MOD ATT HA TALANG

Mår lika piss idag. Också fick jag reda på att vi ska ha "gemensamhetsdag" imorgon i skolan & då ska vi tydligen vara ute hela dan. Så man blev ju pepp på att gå till skolan, eller inte. Men jag ska inte klaga eftersom vi är lediga på Onsdag, där har jag något att se fram mot. 
 

2013-04-28

Snoren bara rinner och rinner, halsen bara värker & värker, nej det är inte bra. Blir antagligen hemma imorgon, & tar igen mig inför valborg som nog kommer bli helgrymt, hadet!
 

några fina från ikväll


NÅGONTING FINT


EN BRA START PÅ VECKAN

 
Sitter & lyssnar på Håkan Hellström & njuter av finvädret, Ska ta och sätta igång med att plugga. (Vi har nämligen fördjupning & är då därför hemma och jobbar, inte helt fel om ni frågar mig) 

VINTJÄRN 2013-04-21 #6


- and cool as she was she didn't care.

bilder från instagram.
 
Onsdag, en dag närmare fredag. Sitter och lyssnar på Volbeats nya album och smsar med Frida, har det jävligt bra helt enkelt. 

2013-04-08

Första dagen i skolan efter lovet. Kändes ganska hyfsat att vara tillbaka. Nu jäklar är det bara 10 ynka veckor kvar i grundskolan. Det är ingenting. Vädret är helt toppen, sol, sol sol. Det peppar verkligen upp en. Så kan ju inte klaga på så mycket nu, hare gött!
 

2013-04-07

Söndag. Idag spenderas dagen på stan med syster för att dämpa söndagsångesten en aning. Ska försöka införskaffa mig något nytt också.
 

SOME PICTURES FROM SÄLEN #6